דילוג לתוכן
English

קבצים · Dropbox

עובדים עם הקבצים המקוריים שלך.

מוסיפים קובץ מ־Dropbox לזיכרון וממשיכים לעבוד עם המקור. ⁨#memory⁩ פותחת אותו מחשבון ה־Dropbox שחיברת.

הקובץ המקורי שלךקישור ל־Dropboxהבחירה מה להוסיף היא שלך

מתחילים בקובץ ובוחרים את המקור.

באייפון או באייפד לוחצים על כפתור הצירוף ואז על קובץ. מופיעות שתי אפשרויות:

  • iCloud — ייבוא עותק. פותח את בורר הקבצים של iOS, שבו אפשר לבחור מ־iCloud Drive, מהקבצים המקומיים וממיקומים נוספים הזמינים במכשיר. ⁨#memory⁩ שומרת עותק עצמאי של הקובץ שבחרת.
  • Dropbox — קישור למקור. פותח את חשבון ה־Dropbox שחיברת. בוחרים שם קובץ כדי לצרף קישור לאותו קובץ בדיוק.

בחירה דרך iCloud או בורר הקבצים תמיד מייבאת עותק, גם אם מדפדפים משם אל Dropbox. גם קבצים שנשלחים ל־⁨#memory⁩ דרך תפריט השיתוף של iOS מועתקים.

מחברים את החשבון ובוחרים קבצים.

  1. פותחים זיכרון ולוחצים על צירוף → קובץ → Dropbox. אם החשבון לא מחובר, לוחצים על חיבור Dropbox ומאשרים את החיבור במסך ההרשאות של Dropbox.
  2. מדפדפים בתיקיות ומסמנים קבצים. הבורר מציג את הקבצים והתיקיות הזמינים בחשבון ה־Dropbox שחיברת.
  3. לוחצים על קישור קבצים. ⁨#memory⁩ מוסיפה קישורים לקבצים שבחרת. אפשר לפתוח אותם בהמשך מתוך הזיכרון.

הקובץ נשאר במקום שבו עובדים עליו.

עורכים את הקובץ המקורי ב־Dropbox או באפליקציה ששומרת שינויים בחזרה ל־Dropbox. הקישור לא הופך את ⁨#memory⁩ לעורך מסמכים.

בפתיחת קובץ מקושר, ⁨#memory⁩ בודקת ב־Dropbox מהי הגרסה העדכנית. הקישור מזהה את הקובץ עצמו, כך שהעברה שלו לתיקייה אחרת או שינוי שמו ב־Dropbox לא יוצרים קובץ מצורף חדש.

כמה דברים שכדאי לדעת.

מה קורה בזיכרון שכבר משותף?

האפליקציה מוסיפה כרגע עותק במקום קישור ומציגה הודעה. העותק הזה נפרד מהקובץ המקורי ב־Dropbox.

אפשר לפתוח קובץ מקושר בלי אינטרנט?

לפתיחת הגרסה העדכנית צריך חיבור. אם גרסה קודמת שמורה במכשיר, ⁨#memory⁩ עשויה להציג אותה. יצירת קישור לא מבטיחה שיישמר עותק זמין ללא אינטרנט.

הקישור נותן לאחרים גישה ל־Dropbox שלי?

הוספת קובץ לא מעניקה אוטומטית לאחרים גישה לחשבון ה־Dropbox שלך. שיתוף הזיכרון ומתן גישה לקבצים המקושרים הם בחירות נפרדות.

איך מנהלים את החיבור?

אפשר לנתק את Dropbox בהגדרות. הגישה העדכנית לקבצים מקושרים עלולה להיפסק לאחר ניתוק, ביטול ההרשאה או אובדן הגישה לקובץ המקורי. במסך החיבור Dropbox מציגה את ההרשאות שמאשרים.

קבצי Dropbox ב־⁨#memory⁩